Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Upřímně paní Tykač,

pokud někde něco výhodně koupí a pak ještě vedu spor o další MEGA peníze jako odškodnění (abych to snad měl úplně zadarmo) a pokud mám za manžela člověka, který je podezřelí z mnoha zločinů a své jmění nevydělal zcela čestně, není se čemu divit, že s Vámi nikdo nic moc nechce mít a cítí v tom zase nějakou ŚVEJKOVINU .. já se divím, že si s něma svýma "nakradenýma" penězma někam nezalezete, nezačnete si pořádně užívat a také je více než trochu vracet do společnosti a aspoň s nimi pořádně pomáhat .. cítit se ukřivděná není rozhodně na místě

3 2
možnosti

Pane Kačere, když půjdu na policii a obviním vás z pedofilie, další den zajdu k vám do práce a řeknu, že jste vyšetřován pro podezření z pedofilie jste ve svém oboru jednou pro vždy v pr.eli.  Nemusí to být vůbec pravda, já to budu vědět, vy to budete vědět, ale těm okolo je to úplně jedno vy budete do smrti  "ten pedofil". Chápete? Nakládat se slovy opatrně je někdy hodně na místě, proto by se princip presumpce neviny měl vyučovat už na základní škole.

2 1
možnosti

http://cs.wikipedia.org/wiki/Česká_gramatika, odstavec Slovní druhy. Tak by mě zajímalo, je vaše příjmení příslovce nebo částice?

2 0
možnosti

P36e78t65r 61T78a93f89t

2. 3. 2014 15:41

Vazena pani, pokud Vam jde o cistotu jmena Tykac, tak to uz je pozde, to uz pospinil Vas manzel svymi kradezemi.

A ze se nyni ohrazujete a apelujete na gentlemanstvi? To je vysmech vsem podvedenym a okradenym panem Tykacem.

4 3
možnosti

Z59d50e81n59a 37K98o94č42í

2. 3. 2014 18:00

Motoinvest byl zalozen 18. listopadu 1991 s neprůhlednou vlastnickou strukturou osob, které spojovaly obchodní aktivity spojené s kuponovou privatizací. Hlavími aktéry byli 3 osoby židovského původu : Pavel Tykač , Jan Dienstl , Aleš Tříska a komunista Svatopluk Potác. Ve svém zenitu spravoval Motoinvest prostrednictvím majetkových podílů v různých spolecnostech jmení ve výsi asi 80 miliard korun. Je velmi obtízné obsáhnout celý rozsah cinnosti skupiny Motoinvest. Pri svých operacích se aktéri snazili vse maximálne zneprůhlednit a zamést stopy. Soustredme se tedy alespon na nejvetsí podvody a zpronevery. 

Klíčové operace finanční skupiny Motoinvest : 

CS Fondy : Vytunelované CS Fondy, v kterých prisli akcionári o 1,3 miliardy korun . Peníze zmizely v roce 1997 tesne poté, co Motoinvest fondy prodal a jejich akcionáre vubec neinformoval. Následovaly rychlé zmeny majitelů ve snaze zahladit stopy. Celkove se vsak jednalo o pomerne nepripravenou transakci, která bez nálezitého obchodne právního krytí naplnovala jasne skutkovou podstatu trestného cinu, pricemz pikantní je, ze vyvedení 1,3 miliardy korun do zahranicí schválil tehdejsí chéf Analytického odboru ministerstva financí, bývalý vysoký cinitel KSČ a ministr financí. Vyvedení 1,3 miliardy bylo zrealizovány pres ovládanou Plzenskou banku, kterou Motoinvest vzápetí rádne preůveroval a opustil.

Ovládnutí a vytunelování Agrobanky : Tato kauza by si svou rozsáhlostí zaslouzila nekolik stran textu, soustredíme se vsak na participaci Motoinvestu. Banka vznikla v roce 1990 a byla 5. nejvetsí bankou v zemi. Na prelomu roku 1995 a 1996 odkoupila skupina Motoinvest a ovládané fondy balík akcií od IPB vcetne podílu v Agrobance, kterou tímto ovládla. Motoinvest to oficiálne nikdy nepriznal. Centrální banka nikdy neuznala Motoinvest za verohodného investora. V zárí 1996 uvalila ČNB nucenou správu na Agrobanku. Skupina Motoinvest tím ztratila hlavní financní zdroj.

3 3
možnosti
Foto

Už jsem Vám několikrát chtěla napsat, nedostávalo se času a odvahy. Děkuji za založení nadace pro sociálně slabé rodiny, které nemají na obědy. A děkuji za nápad z kasáren udělat campus. Karlín se zvelebuje a líbí se mi čím dál víc, myslím, že se Vám campus povede. Mít jen víru. Děkuji a hezký den

1 1
možnosti
Foto

Už několikrát jsem Vám chtěla napsat, nedostávalo se času a ani odvahy. Chci Vám poděkovat za založení Vaší nadace pro děti, které nemají na obědy. Děkuji za nápad udělat z kasáren campus.  Děti a názor našich dětí je nejdůležitější. Hezký den

2 0
možnosti

Jak opravdove jste myslela premenu kasáren v campus můžete dokázat v pristich dnech, nebo letech. Budu vam drzet palce. Projekt je to skvely! Investice urcite budou. Jmeno by vam mohlo pomoci. Ted uz to bude chtit jenom vsem dokázat, ze to myslite opravdove. Tesim se na to.

0 1
možnosti
Foto

Bohatí lidé sklízejí to co kdysi zasel Václav Klaus svým nevhodným prohlášením, že neexistují špinavé peníze. Nepřímo označil každého movitého člověka za potenciálního zloděje. Proto jsme jako společnost v absurdní situaci kdy jsou bohatí lidé nuceni se bránit proti zcela nesmyslným konstrukcím z dílen bulvárních plátků jako je Blesk, Aha a podobně, které tím pouze generují zisk pro své akcionáře a nebo z dílen redakcí vlastněných lidmi s politickou a zároveň ekonomickou mocí jako je Babiš. Druhá varianta je extrémně nebezpečná a divím se lidem jako je Stropnický nebo Komárek (táta Valtr by mu za vstup do ANO nafackoval..), že si neuvědomují, že pro Babiše neznamenají vůbec nic a jsou pouze loutky na jeho šachovnici.

2 3
možnosti

Jahoda, já tedy vyznavačem a ctitelem V.Klause opravdu, ale opravdu nejsem, ale doslovné rčení, že "neexistují špinavé peníze", naozaj nepochází z jeho neomylných úst.  :-)

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že se za vlády pana Babiše dočkáme ještě mnohého. Z hlavy Stropnického to není.

4 2
možnosti

Hezký večer.

Prosím hoďte sem zcela nezakrytou strukturu Vašich firem, společníků a jejich firem, majitele a Váš majetek v zahraničí s přehledem ročního obratu a výši Vašich daní. Hoďte sem, prosím, odkrytou strukturu vašich firem. Vsadím se , že ne. Pokud chcete cosi kritizovat a navíc někoho, musíte být křišťálovější než sám křišťál a daleko více než Standa Gross. ;-)

5 1
možnosti

Jooo zapomněl jsem na majetek v daňových rájích. To také prosím.

3 1
možnosti
Foto

Navíc jsem přesvědčena, že povinností podnikatele je maximalizovat v souladu se zákonem a při dodržení všech soutěžních podmínek svou šanci na úspěch. R^

5 0
možnosti

Z77d60e87n95a 79K83o48č30í

2. 3. 2014 17:52

Podnikatel má nějaké takové povinnosti na šanci na úspěch ?!!

Kde je to napsáno ?;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1431x
matka, podnikatelka, filantropka

Seznam rubrik